1.Gün Ankara – Dubai
Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Flydubai Hava Yolları kontuarı önünde uçuştan 3 saat önce bulunma. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Flydubai Hava Yolları FZ758 numaralı uçuşu ile saat 03:30’da Dubai’ye hareket. Dubai’ye 08:25 de varışımızın ardından alanda bekleyen aracımız ile Panoramik şehir turumuz hareket ediyoruz. Şehir turu öncesi Extra olarak Kahvaltı alacağımız alana hareket ediyoruz. Kahvaltının ardından İlk olarak Dubai’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alış-veriş merkezlerini panoramik olarak göreceğiz. Ardından Jumeirah Sahili’ne devam edeceğiz. Burada da vereceğimiz fotoğraf molasında dünyaca ünlü tek 7 yıldızlı Burj Al Arab Otel’i göreceğiz. Sonrasında aracımızla turumuza Dubai Marina ile devam ediyoruz. Yaklaşık 7 Km’lik bir yürüyüş yoluna sahip, restoranlar ve cafeler ile çevrili Dubai Marina ‘da kısa bir serbest zamanın ardından, son durağımız olan 2018 yılında denize dolgu yapılarak yaratılmış, Blue Waters adasına olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai’yi yakından görme ve çok güzel fotoğraflar çekme imkânımız olacaktır. Turumuzun ardından otellere doğru hareket ediyoruz ve otellerin check-in saati itibariyle giriş işlemlerimizi tamamlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz akşam saatlerinde ekstra düzenlenecek olan “Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ile Fountain Show ve Dubai Mall Turu’na katılabilirler. Geceleme otelde.
Ekstra Gezi Yemekli Dhow Cruıse Tekne Turu ile Fountain Show ve Dubai Mall Turu | Yetişkin : 80 EUR | Çocuk : 80 EUR
2.Gün Dubai
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek “Miracle Garden & Al Bastakiya Turu” ve “Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu” na katılabilirler. Geceleme otelimizde.
Ekstra Gezi MİRACLE GARDEN & AL BASTİKİYA GEZİSİ TURU | Yetişkin : 70 EUR | Çocuk : 70 EUR Detay
Ekstra Gezi AKŞAM YEMEKLİ DUBAİ ÇÖL SAFARİ TURU | Yetişkin : 80 EUR | Çocuk : 80 EUR
3.Gün Dubai > Abu Dhabi > Dubai ( Tarkan Konseri )
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek “Burj Al Arab & Medinat Souk Turu”na katılabilirler. Turun ardından Abu Dhabi Ethiad Arena’da yer alacak Megastar Tarkan Konseri için rehberimizin belirlediği saatte transferimiz için buluşuyor ve özel araçlarımızla Abu Dhabi’ye doğru hareket ediyoruz. 1,5 saat sürecek olan bu keyifli yolculuk sonrasında Abu Dhabi’nin en prestijli etkinlik alanlarından biri olan Etihad Arena’ya varıyoruz. Rehberimiz eşliğinde arenaya girişi yapıp bize ayrılmış bölgede Türk müziğinin megastarı Tarkan’ın, dünya standartlarındaki sahnesi ve özel prodüksiyonu ile unutulmaz bir gece deneyimliyoruz. Konserin ardından Dubai’deki otellerimize transfer. Geceleme otelde.
Ekstra Gezi BURJ AL ARAB & MEDINAT SOUK TURU | Yetişkin : 90 EUR | Çocuk : 90 EUR
4.Gün Dubai > Ankara
Sabah, kahvaltısının ardından serbest zaman ve odalarımızı boşaltarak c-out yapıyoruz. ***Otellerde odalardan çıkış ve anahtar teslim saati 12:00’dır *** Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek “Outlet Mall & Global Village Turu” na katılabilirler. Tur liderinizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Fly Dubai Hava Yolları FZ757 numaralı seferi ile 22:55’te Ankara’ya uçuşumuz başlıyor. Yerel saat ile 02:20’de varışımız ile turumuz son bulmaktadır.
Ekstra Gezi OUTLET MALL & GLOBAL VILLAGE TURU | Yetişkin : 60 EUR | Çocuk : 60 EUR

























